Mnenja staršev

Spoštovani!

S programom Brainobrain me je seznanila prijateljica, katere hči je obiskovala že drugo (morda tretjo) stopnjo - nivo. Na internetu sem poiskala še nekaj informacij ter se, prepričana v kvaliteto, odločila, da k pouku vpišem svoja dva otroka.

Oba sta se razveselila opreme: nahrbtnikov, abakusov ter knjige - delovnega zvezka, še posebej mlajša deklica, ki še ne hodi v šolo in je na tak način "okusila" pouk.

Trenerka - učiteljica Mateja Car Križanič je otroke takoj pridobila: s svojo prisrčnostjo in iskrenostjo, ki ju otroci takoj prepoznajo. Zaradi malega števila otrok v skupini, je bil pouk prilagojen vsakemu in vsakokratnemu srečanju, saj so bili otroci od srečanja do srečanja drugače razpoloženi in dovzetni za delo. Odlično je ujela ritem skupine ter pravilno določila razmerje med "delom - učenjem" in "zabavo - sprostitvijo". Otroka sta se z vsakega srečanja vračala navdušena, ponosna na izdelke, ki so jih izdelali na srečanju ter brez negodovanja in z veseljem vadila (pisala) domače naloge.

Mene je najbolj razveselilo deset minutno srečanje staršev po vsakokratnem pouku, kjer nam je bila nazorno predstavljena snov tistega dne, aktivnosti, ki   sojihdelali ter naložena domača naloga. Še bolje je bilo, da je ga. Mateja Car Križanič ažurno, še istega dne po elektronski pošti poslala poročilo o opravljenem srečanju, poročilo pa obogatila s fotografijami naših otrok.

Otroka sta se, z razliko od načina učenja v šoli, mimogrede naučila števil (slovensko in angleško), magičnih besed, deklamacij in pesmic v angleškem jeziku. Na vsakem srečanju so, času prilagojeno, izdelali izdelek (angelčki - božič,  jesenski list - jeseni, origami, ....), gospa Car pa je poskrbela tako za material in izvedbo. Pogosto smo (na željo otrok) izdelke izdelovali še doma.

Za vse sem izredno hvaležna!

S spoštovanjem!
Veronika iz Maribora, mama Vida 7 let  in Kristine 5 let


Pozdravljeni!

Podajam izjemno pozitivne vtise iz BOB Velenja, katerega vodi ga. Guček Frankovič. Gre za zanimiv pristop in delo z našimi otroki. Trenutno otroci obiskujejo 2. stopnjo in sedaj so se stvari začele odvijati veliko bolj intenzivno in zahtevno. Bomo videli, kaj bo prineslo nadaljnje druženje v BOB-u, a prepričana sem, da bodo učinki pozitivni. Na koncu še pohvala Polonci, saj je izjemno inovativna, strpna in seveda zanimiva mentorica.

Lp Selma iz Velenja


Pozitivno sem presenečena nad metodo Brainobrainin, saj nisem pričakovala tako kompleksnega treninga in hitrosti, s katero sin osvaja vse, kar se učite.
Mislim, da se tudi v njegovem življenju že kažejo rezultati treninga, pri matematiki je vidennapredek. Najlepše pa je, da na srečanjih uživa.

Lenča iz Ljubljane, mama Lana


Pozdravljena

Z Brainobrain smo začeli spomladi 2014. Začetek je bil res izjemno težek. Luka je bil star 4 leta in najmlajši v skupini. Samostojno ni hotel obiskovat nobene aktivnosti. Običajno je jokal že na poti, ko smo ga peljali npr na atletiko, judo … Ko pa je ostal tam, je v vsem zelo užival. Podobno je bilo z Brainobrain. A smo vztrajali.

Jesen 2014 se je tudi začela precej hudo. Luka je dopolnil 5 let. Domače naloge so bile še posebna težava. Sto krat ne, vse drugo je bolj zanimivo, po eno uro za 5 računov, izpisal se bom, jok … A smo vztrajali. Vsak dan. Včasih je bilo res hudo. Običajna pogajanja so potekala takole. »Gremo delat Brainobrain? Ne – bom potem. A zvečer? Ja. A obljubiš? Ja. Samo obljubo moraš potem držat! Ja« Seveda je pri nas obljubo treba izpolnit.
Počasi pa se je vse skupaj umirilo. Brez pritoževanja gremo na »Igralne urice« - tako smo pol to poimenovali. Luka objame učiteljico. Doma včasih v petih minutah reši 10 računov, tako da mu komaj sledim. Tudi ostale aktivnosti niso več problematične. Gre z veseljem. Mislim, da je zelo ponosen na to, da zna nekaj, kar ne zna nihče drug v vrtcu, niti učiteljica. S tem se sicer ne more pohvalit, ker nebi razumeli o čem govori. Sicer tudi ni tak, da bi se s tem hvalil.

Težko ocenim kakšen vpliv ima Brainobran in našega Luko. Kaže se kot malo bolj umetniški tip. Mislim, da mu bo zato še posebej koristilo. Brainobrain je namreč drugačen način razmišljanja od tistega uniformiranega v šoli, kjer se ceni naštevanje in logika. Včasih pogledam račune iz višjih stopenj. Se mi zdi kar neverjetno kaj bo znal. Da vas ne bo strah. Saj tam ne računajo dve uri skupaj. Veliko ustvarjajo, pojejo, se učijo angleščino… Zadnje čase Tristana (3 leta) sprašuje račune, mu piše števila, mene sprašuje »težke« račune in se čudi – ati kaj ti to veš.Priporočam vsem.

Lep pozdrav,
Martin, oče Luka, 5 let


Brainobrain so odkrili moji starši in po posvetu z nami in otrokoma v izobraževanje vključili oba moja otroka (6 in 10 let). Za 6-letnika je bil začetek morda malce težji (mislim le prvič in drugič) potem pa je začel uživati in morem priznati, da je po nekaj mesecih viden ogromen napredek. Sama se kar ne morem načuditi kaj vse se je naučil, kaj vse si zapomni in kako pravzaprav je ponosen, ko računa z abakusom.  Pri hčeri, ki je tudi pravkar končala prvo stopnjo, pa se mi včasih zdi, da je brainobrainvesoljščina in se samo čudim kaj vse zna.

Predvsem sem vesela, ker oba na izobraževanju v malih skupinah uživata in se zabavata ob učenju. Seveda prispevajo k temu tudi vse zanimive delavnice, ki popestrijo izobraževanje (spretnosti s prsti, šivanje, kvačkanje, ustvarjanje …). Tudi vsakodnevna – no skoraj vsakodnevna - vaja po 15 minut je postalo nekaj samoumevnega in jo oba opravita z veseljem.Nam je brainobrain super metoda, ki otroke uri v boljši koncentraciji, lažjemu in hitrejšemu računanju, razmišljanju … zelo smo zadovoljni in ga vsem zelo priporočamo. Če le imate možnost začnite že pri 5-6 letih. Mislim, da je to super popotnica za otroka.

Maša, Velenje


Hitri kontakt
Vaš zanima več o programu, kje smo, kdo smo? Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Ime in priimek  Email Sporočilo

 
 
Telefon Najbližnje mesto
 

 
 Vse pravice pridržane © 2015. Brainobrain Slovenija