O nas

Spoznajte izobraževanje za otroke Brainobrain
Brainobrain je svetovno znana ustanova za izobraževanje otrok, ki že 10 let pomaga otrokom razviti njihove resnične potenciale, ki jih klasično šolstvo običajno pušča ob strani. Metoda Brainobrain otrokom omogoča, da hkrati uporabljajo levo in desno polovico možganov in s tem brusijo tako svoje možganske sposobnosti kot tudi življenjske spretnosti.

Iz Indije v 22 svetovnih držav k več 100.000 otrokom.

Metoda Brainobrain prihaja iz Indije in se je zaradi učinkovitosti, enostavnosti in predvsem opaznih učinkov hitro razširila po celem svetu. Trenutno ima Brainobrain kar 575 uspešnih franšiznih centrov po vsem svetu, tudi v državah, kot so Velika Britanija, ZDA, Poljska, Tajska, Norveška, Makedonija, Hrvaška in od leta 2014 naprej tudi Slovenija.

Brainobrain je uspešno preoblikoval življenja že več kot 100.000 otrok po vsem svetu, saj je cilj organizacije čim več otrokom omogočiti uspešnejše, kakovostnejše in predvsem zadovoljno življenje.

Razviti otrokov intelekt do neslutenih razsežnosti
Naše poslanstvo je razvijati intelekt otrok v zabavnem okolju, prilagojenem razvoju možganov, pri tem pa spodbujati otrokove talente in odkriti njegove sposobnosti. Otroke želimo vzgojiti kot vodje, ki so sami odgovorni za svoje življenje z velikim samozavedanjem svojega obnašanja.

Razširiti ljubezen, poštenost, zabavo in srečo do vsakega otroka sveta
Naša vizija je postati občudovanja vredna organizacija pri širjenju štirih, za nas najpomembnejši vrednot: ljubezni, poštenosti, zabave in sreče. Spodbujamo izobraževanje na osnovi srčne kulture. Program, ki smo ga ustvarili za otroke, bo vedno temeljil na naših resničnih vrednotah.

Imate vprašanje, nas želite kontaktirati? Kliknite tukaj >>

Hitri kontakt
Vaš zanima več o programu, kje smo, kdo smo? Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Ime in priimek  Email Sporočilo

 
 
Telefon Najbližnje mesto
 

 
 Vse pravice pridržane © 2015. Brainobrain Slovenija