Opis centra


Brainobrain Koper je izobraževalno središče za celostni razvoj otroških možganov na Obali. Prostori se nahajajo na Cesti Marežganskega upora 4 v Šalari, v 1. nadstropju.  Zasnovani so tako, da pri otrocih spodbujajo kreativnost, domišljijo in raziskovanje.  Dobro počutje in nadpovprečna raven zadovoljstva naših otrok ter njihovih staršev sta cilja, ki jih uspešno zasledujemo že osmo leto.


Trenerke


Alja Brečko - magistrica geografije, z opravljeno pedagoško-andragoško izobrazbo
Vesela, družabna, energična, pozitivna, vedno nasmejana...to sem jaz. Že od nekdaj me je spremljala želja po spoznavanju različnih kultur, načina življenja, hrane, ljudi in njihovega razmišljanja. Prav zato zelo rada potujem. Vsako potovanje je bila nova dogodivščina, nova zgodba in nov spomin. Za Brainobrain sem se odločila, ker imam rada izzive. Ko sem enkrat stopila v povsem nov svet, v svet abakusa in številk, sem vedela, da je bila odločitev prava.


Urška Pečar

Že od nekdaj sem navdušena nad številkami. Tako imam še vedno v spominu svojo prvo avtomobilsko tablico, telefonsko številko nekdanjega domačega stacionarnega telefona, vse mogoče davčne, matične, avtomobilske in ostale številke.

Po zaključenem magistrskem študiju javne uprave, sem pridobila še pedagoško-andragoško izobrazbo in opravila poklicni tečaj predšolske vzgoje.

Nad Brainobrainom sem se navdušila, ker otrokom ponudi nekaj, kar jim šola mogoče ne: samozavest in motivacijo, s katero je, ob primerni spodbudi, mogoče doseči (skoraj) vse.

Lara Pucer

Kdo je Lara? Nekoč deklica, ki je z majhnimi koraki, večkrat nesigurnimi, ampak radovednimi in hkrati nagajivimi, prehodila obdobje otroštva. Že takrat je rada skrenila s prave poti ter iskala novo, po možnosti krajšo ali lepšo, četudi zaraščeno. Nato je s kopnega skočila v vodo, ki je bila včasih mirna, včasih viharna. Kljub valovom je preplavala obdobje najstništva in mladostništva. Svojeglavost, trma in odločnost, ki so domačim obarvale lase v sivo, so se v času odraščanja spreobrnile v vztrajnost, pogum in sodelovanje. Različne življenjske izkušnje, študijske, delovne, prostovoljne, osebne, so jo dvignile v zrak. Danes je ta deklica odrasla v Laro. Laro, kateri je nekoč vihar predstavljal problem, sedaj pa ji turbulence v zraku predstavljajo izziv in novo izkušnjo. Dnevno me spremlja otroška razigranost, nasmeh na obrazu, optimizem, družabnost in čas za novo učenje. V mojih očeh pa izžarevajo iskre spoštovanja, iskrenosti, lepih besed, empatije, solidarnosti in novih izkustev. Sedaj še nova iskrica, Brainobrain, ki me je dodatno obogatil na osebnem področju. Tudi otrokom želim omogočiti, da bojo po stopnicah Brainobraina pobrali kar potrebujejo, pa naj bo to zaupanje, samopodoba, spomin, hitrost ali …

 

Urnik

Brainobrain Koper


 PonTorSreČetPet
14.30 - 16.00   VPISUJEMO
BOB SENIOR
60+ let
 
16.30 -18.00POLNOPOLNOVPISUJEMO
LSTAR*
4,5 - 6 let
POLNO 
16.00 - 18.00POLNOVPISUJEMO
LBOB 1
5 - 6 let
(3 prosta mesta)
POLNOPOLNO 
16.00 - 18.00POLNOPOLNOPOLNOVPISUJEMO
LBOB 1
5 - 6 let
 
18.00 - 20.00POLNOPOLNO POLNO 
18.00 - 20.00POLNOVPISUJEMO
REG 1
10 let +
VPISUJEMO
REG 1
7 - 9 let

 

*Namenjeno otrokom, ki še ne znajo zapisati števil do 10.