Opis centra

Brainobrain Kranj je zaživel septembra 2015 in trenerji Maja, Filip in Manca si prizadevamo, da vsakemu otroku damo tisto, kar potrebuje za napredek. Računanje na abakus je naš trening možganov, pridno in vztrajno urimo koncentracijo in spomin. Zato tudi na tekmovanjih dosegamo odlične rezultate. Pomembneje pa je, da vemo, kako lahko napreduje prav vsak, in da dobimo in dosežemo toliko, kolikor truda vsi skupaj vložimo.

V tem času se je zgodilo toliko čudovitih stvari, ki smo jih doživljali in ustvarjali skupaj! Pogosto nas obiščejo novinarji in brez zadrege predstavljamo to, kar delamo, in kako razmišljamo – kot da bi imeli nastopanje v krvi. Postali smo pravi zavezniki in prijatelji. Tisto, o čemer se pogovarjamo na srečanjih, tudi vnašamo v naša življenja: samospoštovanje, spoštovanje drugih, solidarnost, vztrajnost. Radi imamo domišljijo, radovednost je pri nas dobrodošla in kreativnosti na široko odpiramo vrata. Vemo, da smo močni skupaj. Zgledujemo se po tistih, ki jih občudujemo.

KAR ZMORE EDEN, ZMOREMO VSI!


Trenerji


Maja Korošak, mag. sociologije
Bila sem piarovka, urednica revije, novinarka in vse se je vrtelo okoli medijev. Potem sem si zaželela več neposrednega dela z ljudmi ter postala družinska mediatorka, svetovalka z Bachovimi cvetnimi esencami in skoraj že družinska terapevtka. Še vedno rada pišem – članke in knjige, v zadnjem času pa tudi računam. Moja stalnica je učenje, vse ostalo je sprememba. Moja srečna zvezda je moj sin, življenjski moto, ki me pomirja, pa: »Sem, kar sem. Nič več in nič manj.« Ko sem v naravi, se mi zdi svet popoln.


Filip Miklavčič – predšolski vzgojitelj

Veseli me delo z otroki, poleg tega pa se mi zdi, da ima poklic vzgojitelja zelo pomembno poslanstvo. V prostem času se ukvarjam z glasbo – igram klavir, kitaro, bas kitaro in uživam v ustvarjanju in poustvarjanju glasbe. Velik del mojega življenja pa je tudi gibanje, v mladosti sem namreč treniral številne različne športe. S tem sem ponotranjil vrednote, ki so pomembne za vsakega športnika – disciplina, delavnost, ekipno delo ter iskrenost. To pa so tudi vrednote, ki bi jih rad predal otrokom in mladim.


 Manca Bergant Baškovec, dr. med.

Če ne bi bila zdravnica, bi bila pedagoginja. Sem mama štirih otrok in zdravnica in zdaj tudi trenerka brainobraina. Marsikdo se sprašuje, kako je mogoče: zahtevna služba, štirje majhni otroci in še brainobrain. Zame je preprosto. Potrebujem prave izzive in brainobrain je kot nalašč zame. Poučevanje imam v krvi, saj je učiteljica moja mama, zdaj že pokojni oče pa je zasnoval zvezke Računanje je igra. Igriv in sproščen način tudi sama vnašam v poučevanje.
Urnik

 PonTorSreČetPet
16.00 - 18.00VPISUJEMO
LBOB 1
4 - 6 let

   Nadomestne ure,
predstavitve
16.00 - 18.00POLNO POLNO  
18.00 - 20.00VPISUJEMO
REG 1
7 - 9 let
POLNOVPISUJEMO
REG 1
7 - 9 let

POLNONadomestne ure,
predstavitve
18.00 - 20.00POLNO  VPISUJEMO
REG 1
9 - 11 let