Opis centra


V ljubljanskem centru smo prvi pričeli z izvajanjem programa Brainobrain in s septembrom 2018 vstopamo že v peto leto poučevanja. V centru poučujemo tri licencirani trenerki Alja, Ana in Doroteja, ki skupaj z otroki gradimo »družino«, ki temelji na sproščenem vzdušju in prijateljskih vezeh. Na srečanjih dajemo velik poudarek na medsebojnem povezovanju, osvajanju znanja na razgiban in zabaven način. Prav to pa so elementi, ki vplivajo na to, da se naši otroci na srečanja vedno radi vračajo.


Naši prostori se nahajajo v BTCju nad trgovino TEDI, nasproti Cityparka.


Več o nas izveste na naši External link opens in new tab or windowFB strani


Trenerke

Alja Bukovec

Že v času študija pedagogike sem ugotovila, da mi delo z otroki ni tuje in da v tem res uživam. Moja pot se je pričela s študentskim delom v vrtcu v Ljubljani. Delo v vrtcu mi je bilo v izziv in vsako leto sem se ga bolj veselila, kar je tudi spodbudilo vedno večjo željo po delu z otroki. Otroci imajo neverjeten potencial za razvoj svojih sposobnosti in zmožnosti. Na nas odraslih pa je, da zanje ustvarimo okolje, ki bo najbolj pripomoglo k razvoju le-teh. In Brainobrain ponuja ravno to, razvoj sposobnosti, ki jih bodo otroci uporabljali celo življenje.

"Education is the most powerful weapon we can use to change the world.Nelson MandelaAna Antonić
Skozi leta študija sem kot študentka delala v vrtcu in v plesno- manekenski šoli, tako da imam veliko izkušenj z otroki in s starši. Za Brainobrain trenerja sem se odločila, ker sem se želela naučiti nekaj novega in ker želim pokazati otrokom, da je potrebno razmišljati izven ustaljenih okvirjev. Prav tako verjamem, da bodo otroci pridobljeno znanje in veščine, uspešno prenesli tako na šolsko kot tudi na osebno področje svojega življenja.

"If the plan doesn't work, change the plan not the goal!"


 

Doroteja Jančar, profesorica pedagogike in andragogike, diplomirana zgodovinarka.

Kot otrok sem imela izjemno rada šport, saj sem dneve in dneve preživela na igrišču. Kasneje pa je v meni zrasla strast do branja raznih knjig in do poučevanja. Zato sem se vpisala na srednjo vzgojiteljsljsko in jo uspešno končala. Ker pa me je želja vodila naprej, sem uspešno končala študij pedagogike in andragogike ter zgodovine. Zdaj veliko delam z otroki in mladostniki in si pridobivam raznovrsne izkušnje. Ker pa vedno rada izkusim nekaj novega, sem se odločila za Brainobrain. To je bilo zame nekaj res čisto novega in prav to novost mi predstavlja izziv, da jo predstavim tudi drugim otrokom.   


Barbara Šimenc
Po končanem šolanju sem najprej začela kot dipl.ekonomist v svoji panogi. Ker so me vedno navdihovali otroci, sem si želela drugačno karierno pot. Odprla sem varstvo otrok na podeželju, v predmestju Ljubljane, kjer živim z družino. Ko sem odkrila brainobrain sem si takoj želela biti trenerka, saj sem se z njim lahko takoj poistovetila. Verjamem, da program brainobrain pripravi otroke na življenje tako, da bodo vsemu kos. Veselim se novih izzivov in naše skupne poti učenja za življenje.

Natalija Tokanović, magistra prava, NLP coach

Po končani pravni fakulteti sem največ delala kot podjetnica in tržnica za različna podjetja. Pri svojem delu sem ugotovila, da me zelo privlači delo z ljudmi in osebna rast. Zanimalo me je, zakaj so nekateri ljudje pozitivni, veseli in uspešni, drugi pa ne in takrat se je začela moja pot raziskovanja. Z namenom pridobivanja novih spoznanj, sem nenehno brala ter opravila tečaj za NLP praktika in NLP mojstra. Svoje izkušnje in znanja sem pričela prenašati na svoja dva otroka in skupaj smo dosegli neverjeten napredek. V meni se je takrat porodila želja, da bi tudi drugim otrokom podala orodja, s katerimi bodo prebudili svoj potencial in uresničili svoje sanje. Prav v tem trenutku, pa mi je nasproti prišel Brainobrain in mi ponudil točno to, kar sem si želela. Delo z otroci me veseli in navdihuje, saj uživam v njihovem smehu, pripovedovanju ter ob spremljanju njihovega napredka in doseganju rezultatov.

Upajte sanjati!


Urnik

 

Pon

Tor

Sre

Čet
Pet
16:00 - 18:00POLNO
POLNOPOLNOPOLNOPOLNO
16:00 - 18:00POLNOPOLNOPOLNOPOLNOPOLNO
16:00 - 18:00POLNOPOLNOPOLNOPOLNO 
      
18:00 - 20:00POLNO

POLNO

POLNO

VPISUJEMO
REG 1
7 - 9 let

 
18:00 - 20:00POLNO
POLNOPOLNOPOLNOPOLNO
18:00 - 20:00POLNOPOLNOPOLNOPOLNO