Ideja o ustanovitvi Inštituta za raziskovanje in usposabljanje v vzgoji in izobraževanju se je porodila ob prepoznavanju novih izzivov in potreb pri delu z otroki in starši ter pedagoškimi delavci na različnih področjih vzgoje in izobraževanja. Ekipa IVIZa si prizadeva za razvoj in podporo kakovosti programov za otroke in strokovne delavce.

Želimo delovati kot vezni člen med "teorijo in prakso", zato je večina IVIZ sodelavcev zaposlena tudi v šoli; sodelujemo z lokalno skupnostjo, fakultetami, ki izobražujejo pedagoge, z osnovnimi šolami, vrtci, podjetji in drugimi ustanovami in mednarodnimi organizacijami, ki so na več načinov povezane z vzgojo in izobraževanjam.Trenerka

 

Kaja Klančišar

Sem Kaja, stara sem 22 let in prihajam iz Trbovelj. Sem študentka Specialne in rehabilitacijske pedagogike. Prosti čas najraje preživljam z dobro družbo v naravi, na soncu, ob morju, v hribih in gorah. Sem učiteljica smučanja, kar predstavlja pomemben del mojega življenja, saj sta smučanje in delo z otroki nekaj, kar me najbolj veseli. Z otroki se srečujem tudi preko dela v vrtcu, na telovadbi in tečajih rolanja, vloga Brainobrain trenerke pa je zame nov izziv, ki se ga zelo veselim. 

Brainobrain Trbovlje

 PonTorSreČet
15.00 - 17.00

POLNO

VPISUJEMO
LBOB 1
5 - 6 let
 

POLNO

17.00 - 19.00

POLNO

  VPISUJEMO
REG 1
7 - 9 let


*pridržujemo si pravico do spremembe termina