Brainobrain Kranj

V Brainobrainu Kranj otroci v sodelovanju z ZPM Ljubljana Moste Polje pripravljajo darila za otroke iz manj srečnih družin. Darilu so priložili tudi pisemce in risbico za neznanega prijatelja oziroma prijateljico z lepimi novoletnimi željami. Na sliki otroci iz ene od skupin pri izdelovanju pisem.


Brainobrain Mežica

December je mesec dajanja ...

Vsak izmed nas lahko nekaj podari: ali je to lepa beseda, kompliment, objem, kakšna stvar, ki je več ne potrebujemo, nasmeh,...tudi Bobki bomo letos dobrodelni ... , priključite se nam lahko tudi vsi ostali.

Zbiramo hrano in prostovoljne prispevke za DPMŽ Koroške (ni poudarek na materializmu, temveč dobrodelnosti, sočutju,

empatiji, skrbi za druge), osebno pa bomo vse zbrano odnesli Zoo Žur na Ravne na Koroškem, kjer bomo lahko tudi malo pobližje spoznali.


Brainobrain Ljubljana

Letos v našem centru zbiramo šolske potrebščine za otroke Mladinskega doma Malči Beličeve.Če želite skupaj z nami polepšati praznične dni otrokom, lahko prinesete potrebščine v naš center.


Brainobrain Koper

Letošnje leto se bomo Brainobrainovci z Obale pridružili Centru za socialno delo Izola in Kava baru Tisa, ki organizira prav posebno akcijo - PREDBOŽIČNI DOBRODELNI DOGODEK, s katero upamo, da bomo marsikateremu otroku pričarali nasmeh na obraz. Njihove starše smo prosili, da zberejo pisma, ki jih bodo otroci napisali Dedku Mrazu in Božičku in nam jih izročijo. Mi pa bomo izpolnili (po naših najboljših močeh) čim več njihovih želj. Dogodek bo potekal v Kava Baru Tisa v External link opens in new tab or windowIzoli (Zaprta ulica 2) in sicer v soboto, 9.12.2017. Od jutra pa do pozne noči se bodo odvijale različne aktivnosti, s katerimi se bodo zbirala sredstva za Božičkova darila.


Brainobrain Ptuj

... bo postal Božiček za en dan -  napolnili in okrasili bomo škatlo za 10. let starega fanta in srčno upamo, da se je bo razveselil. Veseli bomo kakšne igračke, šolskih potrebščin, pripomočkov za osebo higieno, oblačil, sladkarij ali česar za pocarkljat. Darilce bomo predali na CID Ptuj.


Brainobrain Domžale

Prav je, da se decembra spomnimo na vrstnike, ki jih dobri možje bolj skromno obdarujejo ali pa jih sploh ne. V Brainobrain Domžale smo tako prvo decembrsko srečanje pričeli z izrekom Jeana de La Bruyèra "Užitek je srečati pogled tistega, kateremu si pred kratkim storil kaj dobrega." Po pogovori o dobrodelnosti drug do drugega ter širše v družbi, smo se dogovorili, da bomo zbirali nove šolske potrebščine za vrstnike iz socialno ogroženih družin. Zbrano bomo odnesli na ZPM Domžale, kjer dobro vejo, kdo jih bo najbolj potreboval, tako da bodo našo darilca zagotovo prišla v prave roke.