Po prejetju vašega kontaktnega obrazca vas bomo v najkrajšem možnem času povabili v vam najbližji Brainobrain center. Skupaj se dogovorimo za najbolj ustrezen dan in termin obiska. V našem centru boste spoznali trenerko/trenerja, ki vam bo podrobneje predstavil naš program in način dela, ter hkrati odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Veselimo se srečanja z vami!


Ime in priimek
 E-mail

Telefon

 Izberi lokacijo
Želim prejemati e-novice na zgoraj vpisani email naslov

* Obrazec bo poslal vaše ime, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.
 


Nisi še povsem prepričan? Preberi, kako deluje program


  PREBERI VEČPREBERI VEČ


 

 Anže Mihovec, oče 7 letnega Flina in 9 letne  Ele


Prednost programa je, da otroci razvijajo drugo polovico možganov in da posledično nimajo težav v šoli pri matematiki ali pri javnem nastopanju. Najbolj očiten preskok sva pri najinih otrocih opazila pri koncentraciji. Otroka se lažje fokusirata, hkrati pa računata hitreje kot jaz s kalkulatorjem.


 

 Matej Keber, oče 8 letnega Vana


Svojega otroka sem se v Brainobrain program odločil vpisati zaradi želje po izboljšanju matematičnega znanja. Največja prednost programa je namreč ta, da otroci zelo dobro spoznajo matematiko in seveda angleščino.


 

 Andreja Freyer, mama 5 letne Ane


Menim, da je največja prednost programa Brainobrain ta, da se otroci naučijo opravljati več stvari hkrati, kar jim bo koristilo skozi vse življenje. Vsak otrok je individualen, ampak Brainobrain jim omogoča, da izkoristijo svoje potenciale in uspejo  — vsak na svoj način.


 

 Mojca Krajnc, mama 5 letne Evelin


Prednost programa Brainobrain je ta, da uči razmišljanja na drugačen način, kar včasih kot starši težko razumemo. Menim, da so otroci zmožni veliko več, kot mislimo starši — in Brainobrain to dokazuje.