Opis centra


BRAINOBRAIN center Celje je svoja vrata odprl prvi generaciji otrok maja 2015. Za imenom Brainobrain tima stojimo trenerke: Svetlana, Nataša in Nina. Trudimo se, da je v naši družbi vzdušje kar se da prijetno, sproščeno in zabavno. Kljub temu, da znamo poskrbeti za razgibano skupinsko dinamiko, pa smo hkrati dosledni pri upoštevanju pravil in spoštovanju osebnih meja.

In kaj je tisto kar privabi otroke v našo družbo?

Gradimo pristne odnose, v katerih se zrcali veliko medsebojnega zaupanja in spletajo prijateljske vezi.

Skupaj se razvijamo in rastemo.

Lotimo se vsakega izziva in težave preobračamo v priložnosti, tako postajamo močnejši in vedno bolj samozavestni.

Drznemo si sanjati in postavljati visokoleteče cilje, saj verjamemo, da v naših srcih ležijo vsi zemljevidi in kažipoti, ki jih bomo potrebovali skozi življenje.


*Najdete nas v našem BOB centru Celje (Ul. V. prekomorske brigade 4),  kjer se vsak dan dogajajo čudeži. Vabljeni!


Trenerji

Svetlana

Sebe bi najbolje opisala kot »večnega optimista težke kategorije«, ki verjame, da za vsako težavo obstaja rešitev, potrebno je zgolj zavzeti pravo perspektivo. To zahteva precejšnjo prožnost duha ter pripravljenost na osebnostni razvoj, ki se nikoli ne konča. A če znamo to začiniti s ščepcem smisla za humor in zvrhano mero optimizma, smo se oborožili s pravo mešanico znanja in volje, da zmoremo spreminjati izzive v nove priložnosti. Tako lahko ves čas z ljubeznijo v srcu predajamo svoje znanje, izkušnje in navdihe. Kadar to počnemo z nasmehom na obrazu, se z nami smeji ves svet.


NATAŠA KUNEJ, profesorica slovenskega jezika in književnosti, vzgojiteljica predšolski otrok

Sem mama, žena, ustvarjalka ... in že od malih nog nekoliko »izven okvirjev«.
Po naravi komunikativna, prijazna, dobrosrčna in zelo kreativna oseba.  Vedno sem pripravljena na nove izzive, ki mi jih ponuja življenje.  Vedno sem precej zaposlena in v tem uživam. Sem tudi večni optimist in če mi življenje kdaj ponudi limone – naredim limonado in šibam naprej  J
Obožujem delo z otroki, to me resnično notranje bogati ... in sem mnenja, da moramo tudi mi poiskati tistega otroka v sebi, se ozreti okrog in na življenje večkrat pogledati skozi otroške oči, ki vedno in povsod najdejo čudeže!
Skozi BRAINOBRAIN tako lako razvijam svoje učiteljske sposobnosti, hkrati pa se tudi sama učim: otroci so namreč  čudoviti učitelji in skupaj z njimi osebnostno rastem.
Moja motivacija in izziv je, da v otrocih vzbudim radovednost in nato z navdušenjem vsrkajo nova znanja in veščine, ki jih ponuja program.

»Povej mi in bom pozabil. Pokaži mi in si bom zapomnil. Vzbudi mi zanimanje in bom razumel.« (Kitajski pregovor)

Urnik

 PonTorSreČetPet
16.00 - 18.00
BOB center
POLNOPOLNOPOLNOPOLNONADOMESTNA SREČANJA
po dogovoru
18.00 - 20.00
BOB center
POLNO POLNOPOLNO 

Najdete nas na lokaciji: v BOB centru Celje, na Ul. V. prekomorske brigade 4.
*Urnik vstopi v veljavo s 1. 3. 2023 in velja za šolsko leto 2022/2023