Trenerke

Mateja Car,  profesorica slovenskega jezika in književnosti

Kot otrok sem bila sramežljiva, vendar nagajiva. Kot najstnica zasanjana, vendar uporniška. Kot mama sem polna topline in znam postaviti mejo. Kot trenerka Brainobraina otroke želim naučiti kako naj poslušajo sebe in te občutke ubesediti. Tako malo je potrebno, da spremenimo ta svet in iskreno verjamem, da ga naši otroci bodo. Zato bom se še naprej imela rada, da bom lahko imela rada tudi tebe in še vedno bom verjela v vse svoje potenciale, da bom lahko odkrila tvoje. 


Tamara Rašl, diplomirana geografinja in diplomirana sociologinja


Radovednost in občutek za delo z ljudmi, predvsem mlajšimi, sta v meni že od otroštva. Velikokrat sem namreč popazila na mlajše sorodnike in sosede, skupaj smo se igrali in učili najrazličnejše veščine v moji »šoli« na podstrešju ali zunaj na dvorišču. Odraščanje na kmetiji me je zbližalo tako z naravo, kot z živalmi, zato sta čut za živali in skrb za naravo še danes velik del mene. V času študija, pa so se mi preko različnih projektov, študentskega in prostovoljnega dela pričela odpirati povsem nova obzorja. Brainobrain je zame poslanstvo, ki mi omogoča, da osebnostno rastem, medtem ko otrokom dajem prostor, da razvijajo svoje potenciale, hkrati pa še vedno znajo slišati svoj notranji glas. Otroke in hkrati sebe učim, kako sprejemati in premagovati izzive, najbolj pa uživam ko opazujem njihov napredek. Lea Predikaka, diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok


Že kot otrok sem bila zvedava in si vedno znova postavljala nove izzive. V prostem času sem se posvečala umetnosti, kjer sem se tudi pevsko, plesno in dramsko izražala. Ko sem prišla v leta, ko se je potrebno odločiti za poklic, s tem nisem imela prevelikih težav, saj me je delo z otroki od nekdaj zanimalo. Zato sem se odločila, da jim posvetim svojo profesionalno kariero. O programu Brainobrain sem sprva samo prebirala in mu sledila v medijih, nato pa se odločila, da si postavim nov izziv in postanem trenerka programa. Brainobrain mi predstavlja nov pogled na poučevanje in tudi razmišljanje, saj se v njem prepletajo tako znanje, zabava, ustvarjalnost kot tudi osebnostna rast vsakega izmed udeležencev.


Saša Vozlič

Sebe bi opisala kot vedoželjno, optimistično ter na trenutke uporniško. Prijatelji zame pravijo, da sem zabavna, odštekana, nemalokrat tudi »dežurna psihologinja«, vedno pripravljena prisluhniti in priskočiti na pomoč. Od nekdaj so me zanimale antropološke vede, kultura in pedagogika. Prav slednja je postala tudi moja profesionalna kariera. Menim, da se vse začne ravno pri otrocih. So naše ogledalo, učitelji ter odraz družbe kakršno bomo oblikovali. Že več kot desetletje je moje delo povezano prav z njimi, ravno toliko časa pa sem aktivna tudi na področju prostovoljstva v raznih društvih. Neizmerno imam rada naravo, potovanja v neznano in spoznavanje novega, drugačnega. Všeč mi je vse kar presega okvirje in nam tako daje drugačen pogled na svet. Sem radovedna in nikoli se ne sprijaznim z odgovorom: »Ker tako pač je«. Verjamem, da vedno obstaja drugačna, boljša rešitev za vse. V prostem času rada raziskujem, berem, kolesarim ter pomagam pri skrbi za domačo eko kmetijo. Sem svobodna umetniška duša, ki se vedno trudi videti najboljše v ljudeh. S tem razlogom je Brainobrain postal del tudi moje poti.


Urnik


 PonTorSreČetPetSob
9.00 - 11.00     POLNO
16.00 - 18.00POLNO
------------
VPISUJEMO
LBOB 1
5 - 6 LET

POLNO

------------

POLNO

------------

POLNO

POLNO

------------

POLNO

------------

POLNO

POLNO
------------
VPISUJEMO
LBOB 1
5 - 6 LET
NADOMESTNE URE

POGOVORNE URE
in OGLEDI
(po predhodnem
 dogovoru)

18.00 - 20.00POLNO
------------
VPISUJEMO
REGULAR 1
7 - 9 LET
(2. razred + )


POLNO
-----------
VPISUJEMO
REGULAR 1
7 - 9 LET
(januar 2023)


POLNO
-----------
POLNO


POLNO
-----------
VPISUJEMO
REGULAR 1
7 - 9 LET
(2. razred + )