Uspehi v Brainobrainu

Nova izkušnja: na televiziji 📺⭐️O centru External link opens in new tab or windowBrainobrain Ptuj in o vtisih s tekmovanja v Dubaju so se Sia, Rok in Urška pogovarjali s External link opens in new tab or windowPtujska Televizija PeTV😇😇 

Najlepša hvala za krasen prispevek🎬🎥⭐️


Ko je matematika zgolj igra

Tokrat so naši BOBki odšli predstaviti svoje dosežke na oddajo Dobro jutro.

Reševanje matematičnih vozlov predstavlja nekaterim nočno moro, drugi z njimi opravijo kot za šalo. Kot kaže je tudi pri matematiki potreben talent. V oddaji so gostili naše BOBke, ki ta talent zagotovo imajo. Udeležili so se svetovnega tekmovanja Brainonrain v Dubaju - in domov prinesli medalje.
V prispevku si lahko ogledate, kaj vse so povedali trenerka Alja ter naši BOBki Maj, Emilija, Karolina in Aleksander. 🥰👏🧠💪🧮


Prispevek si lahko ogledate na povezavi External link opens in new tab or windowTUKAJ. 

Hvala, oddaji Dobro jutro, da prepoznate naš potencial in nas povabite v oddajo.


External link opens in new tab or window

Naj vaš otrok razvije življenjske veščine z nagrajeno Brainobrain metodo

Želite vlagati v neomejen potencial vaših otrok, krepiti njihovo samozavest, zmožnost koncentracije, ustvarjalnost, odločnost in vizualizacijo? 👇 Preberite si celotni članek na External link opens in new tab or windowKam z mulcem.

External link opens in new tab or window


VPISUJEMO!


Znani so termini za šolsko leto 2023/2024.


Zgodnje vpise v mesecu juniju nagradimo. Z rezervacijo mesta otroke septembra čaka presenečenje - 12 personaliziranih Jolly barvic (barvice z otrokovim imenom) ali BOB hoodi.


Rezervirajte svoje mesto že danes.


External link opens in new tab or windowURNIKI
External link opens in new tab or window


BRAINOBRAINFEST 2023

Brainobrainfest - festival veščin, ki združuje čudovite ume


Več kot 400 otrok in vsaj še enkrat toliko staršev se je zbralo na 3.  Brainobrainfestu na Gospodarskem razstavišču, kjer so se otroci med 4. in 14. letom pomerili v hitrostnem računanju. Vse zbrane, med katerimi sta bila tudi veleposlanica Indije v Republiki Sloveniji, nj. Eksc. ga. NAMRATA S. KUMAR in priljubljeni igralec, državni prvak v pomnjenju, NIK ŠKRLEC, so navdušili s prikazom čudovitih umskih sposobnosti, ki jih osvojijo v programu Brainobrain.


V hitrostnem računanju (3min) so se pomerili otroci iz 15 centrov po Sloveniji. Otroci na nižjih stopnjah so računali s pomočjo abakusa, tisti na višjih, pa s pomočjo mentalne aritmetike. Čestitke vsem udeležencem! Ponosni smo na vas. Za njimi je neverjetna izkušnja, ki je še dolgo ne bodo pozabili. Hvala tudi vam starši, da otroke spodbujate in jih podpirate na njihovi poti.

 

 

   

  


Več utrinkov dogodka si lahko ogledate External link opens in new tab or windowTUKAJ.
Za ogled posnetka kliknite External link opens in new tab or windowTUKAJ.

 

BOBFEST DUBAJ 2022

Dubaj gostil 2000 otrok na 8. mednarodnem tekmovanju v abaku Brainobrainfest

Več kot 2000 genialnih otrok je v soboto, 26. novembra, v Dubaj priletelo iz 16 različnih držav, da bi sodelovali na
največjem svetovnem dogodku v računanju na abak – 8. mednarodnem tekmovanju Brainobrain 2022. Tokrat se je iz Slovenije udeležilo največ tekmovalcev do sedaj, kar 31. Ker naši bobki potrebujejo podporo so z njimi v Dubaj odpotovali tudi njihovi starši in trenerji. Tako je celotna slovenska ekipa štela več kot 90 ljudi.

Tekmovanja Brainobrain so izjemni dogodki, ki izboljšajo celotno Brainobrain izkušnjo vsakega otroka. Brainobrainovci se zberejo na dogodku, kjer v 3 minutah s pomočjo mentalne aritmetike poskušajo pravilno izračunati čim več računov na tekmovalni poli s 60 računi. To je dan čiste briljantnosti, ki jo otroci pokažejo s svojo koncentracijo, domišljijo, samozavestjo in športnim duhom.

Otroci od 1. do 10. stopnje, ki obiskujejo program računanja na abak in razvijanja spretnosti, so sodelovali v kategorijah, ki ustrezajo njihovi starosti in ravni znanja. Tisti najhitrejši in najbolj natančni so postali zmagovalci in osvojili pokal Champion, ter zlato ali srebrno odličje. Rezultati tekmovanja so bili razglašeni zvečer istega dne, ko so bile tudi podeljene nagrade. Slovenski bobki so ponovno blesteli, domov so prinesli kar 13 Champion pokalov, 10 zlatih in še nekaj srebrnih medalj!

»Zaradi zadnjih dveh let zaprtja in omejitev povezanih s Covidom smo izvajali le spletna tekmovanja. Zato so nas številni otroci in starši iz vseh delov sveta spraševali kdaj bomo imeli naslednje tekmovanje v živo. Krasno je vedeti, kako zelo se veselijo naših tekmovanj, in tudi sami smo se veselili, da ga bomo spet izpeljali. Celotna družina Brainobrain ustvarja nepozabnoizkušnjo tekmovanja. Za to se zahvaljujem otrokom. Verjetno sotekmovanja Brainobrain ena redkih preizkušenj, kjer lahko vidite otroke,kako z nasmehom vstopajo v izpitno dvorano in jo s ponosomzapuščajo. In tako kot odraščajo v Brainobrainu, bodo sčasoma pridobilienak odnos do katere koli preizkušnje. Bistvo naših tekmovanj so takšni srečni obrazi, samozavestni nasmehi in sproščen odnos otrok, ki ogromno povedo o našem poslanstvu krepitve moči bodočih voditeljev tega planeta.« pravi g. Anand Subramaniam, generalni direktor BrainobrainInternational.BRAINOBRAIN V ODDAJI DOBRO JUTRO

External link opens in new tab or window

[ODDAJA DOBRO JUTRO]

Pred časom nas je obiskla ekipa oddaje Dobro jutro. V prispevku si lahko ogledate, kaj vse so povedali trenerka Alja ter naša BOBka Lucas in David. 🥰👏🧠💪🧮

Prispevek si lahko ogledate na povezavi TUKAJ.


MEDIJI O NAS


"Tako torej. Če se vrnemo k prvotnemu vprašanju – ali naj otrok pri računanju uporablja prste in pripomočke – je odgovor da. Vsaj v najmlajših letih je to celo zelo zaželeno in pozneje, ko bo otrok zrel in pripravljen, si bo prste, kamenčke, kroglice predstavljal v mislih in v svoji domišljiji. Vmes pa bo spoznal, da so številke zabavne, matematika in računanje mu bosta v veselje in motivacija bo na višku."

 

Celoten članek pa lahko preberete naExternal link opens in new tab or window BibaLeze.siBRAINOBRAIN ONLINE


Kako izgledajo naši tečaji online? Zakaj je super ohranjati rutino? Vse to in še več lahko preverete v članku, ki je izšel na spletnem portalu Sensa.


External link opens in new tab or windowČe ta prijeten izziv vključite v otrokovo rutino, mu boste veliko pomagali (sploh v tej situaciji) - Dogodki - Sensa.si (metropolitan.si)

 

Ohranimo rutino!

Neglede na situacijo, v kateri smo se znašli, naši tečaji potekajo normalno.

Druženja smo preselili on line, tako da se z našimi BOBki vidimo vsak teden.


Ne pozabite, polnimo tudi nove skupine.

USTVARJALNOST - blog


Kaj je ustvarjalnost? Kako vpliva na našo samozavest? Zakaj je pomembna? In kako jo spodbujamo? Vse to najdete v spodnjem blogu:


External link opens in new tab or windowhttps://beautyfullblog.si/kako-spodbujam-kreativnost-in-barvanje-pri-otrocih/


 BRAINOBRAIN POČITNIŠKO

 VARSTVO


Brainobrain centri po Sloveniji organizirajo počitniška varstva. Preverite, ali je tako tudi v vašem kraju in otroku rezervirajte mesto. Čakajo nas dnevi polni miselnih izzivov, druženja, raziskovanja, odkrivanja novih stvari in zabave.


External link opens in new tab or windowKje smo?

VPISUJEMO!


Znani so termini za šolsko leto 2020/2021.


Zgodnje vpise v mesecu juniju nagradimo. Z rezervacijo mesta otroke septembra čaka presenečenje - 12 personaliziranih Jolly barvic (barvice z otrokovim imenom).


Rezervirajte svoje mesto že danes.


External link opens in new tab or windowURNIKI


External link opens in new tab or windowBRAINOBRAIN KRANJ


Naša trenerka iz Brainobrain centra Kranj, Maja Korošak (Brainobrain trenerka, mag. sociologije, družinka mediatorka in svetovalka z Bachovimi cvetnimi esencami), je strnila nekaj besed o trenutni situaciji:


"Še vedno v delovnem pogonu, saj tečaji potekajo on-line, v teh dneh epidemije razmišljam o tem, kako se v nas, v različnem tempu sicer, kradejo strahovi in zaskrbljene misli. Ne glede na to, da naredimo vse, da se ne bi okužili niti mi niti naši otroci. Kaj če bo v trgovinah sčasoma zmanjkalo najnujnejšega? Kaj če bom potreboval, potrebovala zobozdravnika, pa ne bom mogla do njega? Kaj če bo moj otrok potreboval zdravnika, pa ne bo (več) dostopen? Ali bom v tem času zaslužil dovolj, da bom lahko preživel družino? 


Strah in skrbi nas hromijo in ne nazadnje rušijo naš imunski sistem. Zato je čas, da jih ustavimo. Kaj nam lahko pomaga? Kot je rekel Einstein, ki ga v brainobrainu radi citiramo: Noben problem se ne da rešiti na enaki ravni, kot je nastal. Na vse poglejmo s širše perspektive, ki nam pomaga stvari postaviti na pravo mesto in tudi ugotoviti, kaj je resnično pomembno v življenju, kaj je tisto, kar zares šteje.


Med drugim si lahko pomagamo tudi z Bachovimi esencami oziroma kapljicami. Te nas podprejo na naši poti: nevtralizirajo strah, utišajo zaskrbljene misli, ublažijo paniko, strah pred smrtjo, umirijo občutek negotovosti in nestabilnosti. Nejasne temne slutnje preobrazijo v tankočutnost, nepotrpežljivost v potrpežljivo in upanja polno zmožnost počakati, da mine tudi to, prinašajo upanje, da se bo vse dobro končalo. Zmorejo nas odpreti v spoznanje, da pretiran strah za druge ne koristi nikomur, pa tudi v to, da smo sami kreatorji svojega sedanjega in prihodnjega življenja. Več o Bachovih cvetnih esencah in njihovem delovanju lahko preberete na spletni strani www.bachova.si. " BRAINOBRAIN LJUBLJANA


Kdo je rekel, da je Brainobrain le računanje? Je veliko več kot to....zabava, druženje in prijatelji.


Vsako leto se brainobrainovci iz BOB centar Ljubljana družijo tudi "izven uradnih ur".  Tretji tradicionalni sleepover se je odvijal v športni dvorani Minicitya. Zabava je trajala poznov v noč.


Nekaj utrinkov si lahko ogledate na naši FB strani. External link opens in new tab or window FB BOB LJUBLJANA


BRAINOBRAINFEST, DUBAJ 2019

5. mednarodno Brainobrain tekmovanje


Oktobra je v Dubaju potekal 5. mednarodni Brainobrainfest, ki se ga je udeležilo tudi 8 otrok iz Slovenije.  BOBki so se odlično odrezali.

Mark, Kaja, Din, Aleksej, Jaka, Klara,Teja in Amin so prinesli domov srebrne in zlate medalje ter pokale.Vztrajnost, vaja in pogum so nagrajeni. BOBki, ponosni smo na vas.

Hvala tudi vam starši, ki vztrajate z nami.

PS: Čestitke seveda tudi trenerkam. :)
 

 

BRAINOBRAIN TRBOVLJE IN LITIJA VPISUJETA


BRAINOBRAIN TRBOVLJE ima še nekaj prostih mest v začetniških skupinah, in sicer:
- ponedeljek, 16-18h, otroci 8-10 let
- četrtek 17 - 19h, otroci 5-7 let

Vpisujemo tudi v Litiji! Srečanja bodo potekala vsak torek od 17-19h na OŠ Gradec.

Več info na: 040172539

 BRAINOBRAIN KRANJ


Sobota, 9. 11., ob 10.00 BRAINOBRAIN PREDSTAVITVENA URICA
Predstavili vam bomo, kaj in kako delamo v brainobrainu. Zakaj je brainobrain dober za miselni in osebni razvoj otrok in s čim dosegamo boljšo koncentracijo. Kaj je abak, kaj flash kartice in kaj speed testi. Izkoristite priložnost, sestavljamo petkovo skupino najmlajših, od 4 do 6 let! Prosimo za vnaprejšnje prijave na 051 607 212 ali External link opens in new tab or windowmaja@brainobrain.si
Kje? Na Savski c. 34, Kranj
Za koga? Za starše in otroke od 4. leta naprej.   

Sobota, 23. 11., od 10.00 do 11.30 BREZPLAČNA DELAVNICA BRAINOBRAIN
Sprejmete naš miselni izziv?
Hoja po labirintih. Gradnja piramide. Premetavanje črk. Računanje s kroglicami (abakus). Reciklaža: izdelajmo glasbilo.
Kje? Megacenter Kranj, Rdeča dvorana.
Za koga? Za starše in otroke od 5. leta starosti.
Prosimo za vnaprejšnje prijave na 051 607 212 ali External link opens in new tab or windowmaja@brainobrain.si

Torek, 3. 12., ob 17.00, PREDSTAVITVENA DELAVNICA BRAINOBRAIN
Naj se veseli december začne z možgančkanjem! Kako? Računali bomo na abakus, reševali uganke, se spoprijeli z miselnimi izzivi in si pripovedovali zgodbe. Prisrčno vabljeni! Prosimo za vnaprejšnje prijave na 051 607 212 ali External link opens in new tab or windowmaja@brainobrain.si
Kje? Knjižnica Naklo

Za koga? Za starše in otroke od 4. leta starosti.

 BRAINOBRAIN NA OTROŠKEM

 BAZARJU


14. in 15. septembra se na Gospodarsko razstavišče ponovno vrača popolno družinsko doživetje – Otroški bazar. 


Sodelovali bomo tudi brainobrainovci. Obiščite naše delavnice, ki bodo potekale tako v soboto kot nedeljo med 16.30 in 18.30. Se vidimo.
 

BRAINOBRAIN VPISUJE IN NAGRAJUJE


Razmišljate o vpisu otroka v naš program? Čakate na novo šolsko leto?


Brainobrain vpisuje in nagrajuje zdaj! Ob zgodnjem vpisu (v mesecu juniju) vam podarjamo 12 personaliziranih Jolly barvic. Rezervirajte svoje mesto zdaj in septembra vas pričakajo Jolly barvice.

Darilo prejmejo vsi, ki se vpišejo v mesecu juniju.


*akcije in popusti se med seboj izključujejo
Brainobrain Ljubljana, Kranj, Domžale


V soboto, 11.5. 2019, je v Ljubljani potekalo 1. medobčinsko dobrodelno Brainobrain tekmovanje, ki so se ga udeležili otroci iz BOB centra Ljubljana, Domžale, Kranj. Poleg hitrostnega računanja na abakus in s pomočjo mentalne aritmetike, je imelo tekmovanje letos tudi dobrodelno noto. Otroci in starši so izbirali med tremi društvi, na koncu je zmagalo društvo Lajka, društvo za zaščito in pomoč živalim v stiski.

Bilo je prijetno in malce tekmovalno, predvsem pa so se otroci zabavali in osvojili še en velik izziv.

Hvala vsem, ki ste nam pomagali zbrati sredstva, s katerimi bomo polepšali življenje živalim v stiski.


Brainobrain Celje, Velenje, Slovenj Gradec, Trbovlje


V petek, 10.5., se je v Celju odvilo prvo regionalno tekmovanje iz abakus mentalne aritmetike. Na tekmovanju so poleg Celjanov sodelovali še otroci iz Velenja, Trbovelj, skupaj je tekmovalo 63 otrok iz 5 centrov.

Otroci so po tekmovanju sodelovali še na miselnih in ustvarjalnih delavnicah, manjkal pa ni niti robotek Nao, ki je s prikazom joge in plesa poskrbel za obilo smeha in navdušenja.Brainobrain Maribor in Ptuj

 

Na 1. Mariborskem Brainobrain tekmovanju so se preteklo nedeljo zbrali Brainobrainovci iz Maribora in Ptuja.

Več kot 100 otrok, se je na Osnovni šoli Prežihovega Voranca pomerilo v računanju v mentalni aritmetiki. Namen tekmovanja je bil motivacija otrok, njihovih staršev, druženje vseh mariborskih brainobrainovcev, širjenje pripadnosti in praznovanje odličnosti. Ob zaključku tekmovanja smo so diplome podelili tudi prvi generaciji Brainobrainovcev v Mariboru. Gre za osem osnovnošolcev, ki so dobra štiri leta obiskovali program Brainobrain in ga uspešno zaključili z izpitom na najvišji, 10. stopnji.


»Zmagovalec je tisti otrok, ki se ne primerja z drugimi in ima že tako dobro razvito koncentracijo, da v 3 minutah ne misli na nič drugega kot na delo, ki ga opravlja.«


 

 Vpisujemo v nove skupine


BRAINOBRAIN KRANJ

Če želite, da bi vaš otrok razvil svoje talente in potenciale. Stranski učinki: boljša koncentracija, boljši spomin, boljša organiziranost, večja vztrajnost in kreativnost. Indikacije: radovednost, vedoželjnost, zdolgočasenost, nemotiviranost. Koncentracije: ni.
VPIS V NASLEDNJE SKUPINE:
  • PONEDELJEK: od 17.00 do 19.00 - 7 do 9 let
  • SREDA: od 17.00 do 19.00 - 4 do 6 let
  • ČETRTEK: od 15.00 do 17.00 - 7 do 9 let
  • SOBOTA: od 9.00 do 11.00 - 4 do 6 let

Info in prijava: External link opens in new tab or windowmaja@brainobrain.si, 051 607 212


BRAINOBRAIN NOVO MESTO

Hitro, hitro, pišite, pokličite, bodoči brainobrainovci stari 5 in 6 let že nestrpno pričakujemo začetek treningov. Prostora je še za 2 pogumneža.

Trening bo ob torkih od 17.00 do 19.00.

Info in prijava: External link opens in new tab or windownadja@brainobrain.si, 040 555 695


BRAINOBRAIN LJUBLJANA

Razpisujemo nove skupine:

  • ČETRTEK od 16.00 do 18.00 otroci od 4 - 6 let (LBOB)
  • ČETRTEK od 18.00 do 20.00 otroci od 7 - 9 let (REG)

Na vsa dodatna vprašanja z veseljem odgovorimo na mailu External link opens in new tab or windowalja@brainobrain.si ali  na telefonski številki 040628715.Dobrodelni v Brainobrain Velenje


V sredo, 16.1.2019, sta velenjske Brainobrainovce obiskali predstavnici Društva za pomoč živalim POŽIV. Predali smo jim hrano, ki smo jo za zapuščene pse in mačke zbirali na naših decembrskih srečanjih, ter gospe temeljito izprašali. Izvedeli smo, kako lovijo potepuške mestne mucke, jih oskrbijo in poiščejo dom ter kako iznajdljive so živali, ki skušajo preživeti. Imeli smo razburljivo debato, polno živalskih anekdot, poslovili pa smo se z obljubo, da bomo podobno akcijo še ponovili. Lepo je pomagati! 

Mednarodno BOB tekmovanje v Dubaju 2018


24. novembra so se tudi slovenski Brainobrainovci s tremi mentoricami in vodjo Brainobraina v Sloveniji, udeležili 4. mednarodnega Brainobrainfesta v Dubaju. Slovenijo je zastopalo petnajst otrok med šestim in dvanajstim letom starosti. V Dubaju so se pomerili v hitrostnem računanju in drugih veščinah metode Brainobrain.


Tekmovalo je dva tisoč otrok iz 12. držav: Združenih Arabskih Emiratov, Indije, Slovenije, Hrvaške, Makedonije, Bahrajna, Kuvajta, Quatarja, Irske, Omana, Saudske Arabije in Šrilanke.


Udeleženci Brainobrainfesta v Dubaju so podirali tudi svetovni rekord v »The bigest abacus lessen«, torej v številu otrok, ki so naenkrat računali na abakus. Sodelovalo je 925 otrok (prejšnji rekord je bil postavljen na Kitajskem z 441. otroki).


15 slovenskih Brainobrainovcev iz centrov Ljubljana, Maribor, Celje, Novo mesto, Kranj, Nova Gorica in Krško, se je z mednarodnega tekmovanja v Dubaju vrnilo z enim osvojenim pokalom, sedmimi zlatimi in šestimi srebrnimi medaljami. Otroci in mentorice so zelo ponosni na doseženi rezultat.


                                              


"Brainobrsinfest 2018 v Dubaju in podiranje Guinessovega rekorda je bil zame in mojega otroka Marka nepozabno doživetje. Toliko energije usmerjene v eno stvar! Toliko različnih otrok, držav in kultur na enem mestu! Pa vendar smo dihali eno. To je dokaz, da za dosego skupnega cilja, razlike med nami in meje, ki nas ločijo, izgubijo ves pomen. Brainobrain združuje svet in ga dela boljšega."  (mama Nataša, BOB Maribor )


"Vesela sem zlate medalje s tekmovanja, imeli smo se fino in veliko smo videli tam. Na tekmovanju sem imela kar malo treme, čeprav to ni prvo tekmovanje zame. A sem se potrudila, da sem se skoncentrirala in potem je šlo. Postavljanje Guinnessovega rekorda je bilo pa kar malo naporno." (Stela, 10 let, BOB Kranj)

"Mislila sem, da sem slabo računala, potem pa sem dobila srebrno medaljo – zato sem zelo zadovoljna s tem, kar sem dosegla. Zanimivo mi je bilo tekmovati v takšni množici otrok. V Dubaju pa mi je bilo sicer najbolj všeč plavanje v Aquaparku." (Pia, 12 let, BOB Kranj)


 "Najbolj všeč na Brainobrainfestu mi je bilo to, da smo starši lahko prisostvovali na samem tekmovanju. Tako smo lahko videli, kako so organizatorji otroke pripravljali, tehnike, s katerimi so jim pomagali h koncentraciji. Zanimiva pa je bila tudi tišina, ki je zavladala v dvorani, ko so začeli računati. Sicer pa je bilo zelo dobro vzdušje, lahko pohvalim organizatorje za odlično organizacijo in za topel sprejem, ki smo ga bili deležni še posebno slovenski starši. Preživeli smo prijeten dan v družbi drugih brainobrainovskih staršev in delovali smo kot dobro utečena ekipa." (Vesna Korelc, Stelina mama, BOB Kranj)


"Samo informacijo o festivalu smo že od začetka držali nekje v srcu in se poigravali z mislijo, da pa bi se morda res udeležil 4.mednarodnega abakus tekmovanja v Dubaju. Odločitev na začetku ni bila lahka, vendar bolj, ko se je datum približeval, bolj sva bila odločena, da greva. Doživela sva krasno izkušnjo na samem dogodku, veliko vznemirjenja, solz sreče in objemov sva si podelila med samim tekmovanjem BoB in podiranjem Guinnessovovega rekorda. Timoteja je po končanem festivalu zanimalo, kdaj bo naslednje tekmovanje v Sloveniji. :) Želim se zahvaliti Mateji Car Križanič, da je pripeljala BoB v Maribor in sem srečna, da imam možnost spremljati Timotejev mentalni razvoj, kako se mu je povečala koncentracija, sposobnost pomnenja, samozavest.

Nekaj najlepšega je gledati, kako sproščeno hodi v šolo in z nasmehom prihaja domov. Bravo BoB Maribor!" (Alin, BOB Maribor)PROSTI TERMINI, oktober 2018


SLOVENJ GRADEC


V torek, 6.11. 2018 od 18.00 do 20.00 začne z delom nova skupina otrok, starih od 7-10 let. Prostih je še nekaj mest. Vljudno vabljeni k vpisu.


Vpisujemo tudi v skupine:

LBOB 5-6 let: ponedeljek od 16.00 do 18.00

REG 10-10 let: ponedeljek od 18.00 do 20.00


Prijave: External link opens in new tab or windowmilena@brainobrain.si


VELENJE


Vpisujemo v nove skupine:

- v skupini 8-11 let so prosta še 3 mesta, termin četrtek od 17.00 do 19.00

- zbiramo prijave za skupino 5-6 let, termin ponedeljki od 17.00 do 19.00. Start novembra.


Prijave:External link opens in new tab or window polona@brainobrain.si


LJUBLJANA


Razpisani sta 2 novi skupini:


PONEDELJEK: 4-6 let od 16.00 do 18.00, prosta še 3 mesta

TOREK: 8-10 let od 16.00 do 18.00


Prijave: External link opens in new tab or windowalja@brainobrain.si, 040 628 715

PTUJ


Razpisani sta 2 novi skupini:


TOREK: otroci 10-12 let od 18.00 do 20.00

ČETRTEK: otroci 4-6 let od 15.30 do 17.30


Prijava: External link opens in new tab or windowurska-pt@brainobrain.si

CELJE


Vpisujemo v naslednje termine:

PONEDELJEK:  otroci 10 - 12 let, od 15.00 do 17.00

SREDA: otroci 7-9 let, od 17.00 do 19.00


Prijava: External link opens in new tab or windowsvetlana@brainobrain.si

MARIBOR


Vpisujemo:

PONEDELJEK: 7-9 let, od 18.00 do 20.00, 2 prosti mesti, začnemo 5.11.2018

ČETRTEK: 5-6 let, od 16.00 do 18.00, 2 prosti mesti

PETEK (FRAM): 7-9 let, nad 10 let, od 14.00 do 16.00, 4 prosta mesta


Prijava: External link opens in new tab or windowmateja@brainobrain.si, External link opens in new tab or windowtamara@brainobrain.si

KRANJ


Prosti termini:

TOREK: od 17.00 do 19.00 za otroke od 8 let naprej, prosti še 2 mesti

ČETRTEK: od 15.00 do 17.00 za otroke od 7 - 9 let

PETEK: od 17.00 do 19.00 za otroke med 4,5 in 7 let, prosto še 1 mesto


Prijava in info: External link opens in new tab or windowmaja@brainobrain.si, 051 607 212

NOVO MESTO


Vpisujemo:

SREDA: od 15.30 do 17.30 za otroke 4-6 let


Prijava: External link opens in new tab or windownadja@brainobrain.si

DOMŽALE


Vpisujemo:

TOREK: od 17.00 do 19.00 REG1

SREDA: od 16.00 do 18.00 otroci 4-6 let


Prijava: External link opens in new tab or windowtanja@brainobrain.si

TRBOVLJE


Novi vpisi:

1. stopnja: sreda ob 16.00

2. stopnja: sreda ob 17.00


Prijava: External link opens in new tab or windowmatic@brainobrain.si
Dan odprtih vrat

11. 5. 2018

11.5.2018  Brainobrain

Smo mojstri abaka in vizualizacije. Vas zanima, kako potekajo naša srečanja? Brainobrain Ljubljana, 19. 5. 2018 odpira svoja vrata. Vabimo otroke in starše, da nas obiščete in spoznate, kako na svojih srečanjih urimo možgančke, razvijamo fokus ...Brainobrain Nova Gorica

22.3.2018

22.3.2018  Brainobrain

Lahko se nam pridružiš kot Brainobrain trener/ka. V Novi Gorici te bomo veseli.
Se tudi ti sprašuješ zakaj nekaterim otrokom preprosto uspeva? Kaj lahko narediš, da bi posameznega otroka ali generacijo otrok peljal po poti uspeha, jim pomagal razvijati dragocene veščine? Si še dovoliš prebuditi otroka v sebi?  Uživaš v družbi otrok?BOBki in dobrodelnost

22.3.2018

22.3.2018  Brainbrain

Brainobrain Kranj

V Brainobrainu Kranj otroci v sodelovanju z ZPM Ljubljana Moste Polje pripravljajo darila za otroke iz manj srečnih družin. Darilu so priložili tudi pisemce in risbico za neznanega prijatelja oziroma prijateljico z lepimi novoletnimi željami. Na sliki otroci iz ene od skupin pri izdelovanju pisem.

Brainobrain Koper

22.3.2018

22.3.2018  Brainobrain
December je zagotovo najlepši in najbolj čaroben mesec v letu. V kolikor imamo srečo, ujamemo kakšno belo snežinko, se na toplem sladkamo z domačimi piškotki in se grejemo z vročim kakavom ali čokolado. Dom dobi praznično podobo, okrasimo smrečico, prižgemo lučke. To je čas, ki ga namenimo svojim prijateljem in družini.