Opis centra

1, 2, 3, računamo vsi! V naš center tečajniki z veseljem prihajajo, saj se tu počutijo kot doma. Skupaj z nama trenerkama in s sotečajniki zelo hitro stkejo pristna prijateljstva, saj so skupine majhne, pa tudi sicer je prijazna komunikacija med nami osnova za delo. Abakus imajo radi tako najmlajši kot tudi tisti, ki že zaključujejo osnovno šolo. In ti najstarejši tečajniki že zasedajo najvišje stopničke programa, kar pomeni, da se družimo že več kot 3 leta. Za tem stojijo trdo delo, spodbujanje in vztrajnost, zaupanje v svoje sposobnosti in želja po doseganju še višjih ciljev! To je Brainobrain, trening možganov in življenjskih veščin. Ko starši vključijo v program otroka, s tem vključijo v program tudi sebe in najboljše rezultate dosegajo prav otroci, kjer postane Brainobrain »družinski šport«. Dobrodošli.Trenerke


Nadja Kovačič, učiteljica razrednega pouka in inkluzivna pedagoginja
Otroci, otrok, otrokom, otroke, pri/o otrocih, z otroki. Ne rada sklanjam, rada pa z otroki smučam, plavam, plešem, rišem, ustvarjam, se učim in smejim, saj sem učiteljica smučanja, vaditeljica plavanja, plesna animatorka, mednarodna  prostovoljka, učiteljica razrednega pouka in inkluzivna pedagoginja. Sem tudi odlična klepetulja in dobra prijateljica, žena in mama. Vse to in še več po novem v brainobrain trenerki. Luštno nam bo in pika.

Mateja Piberčnik,   profesorica biologije in gospodinjstva

Že od malih nog so mi govorili: »Mateja, ti boš dobra učiteljica« in ker sem v otroštvu uživala v naravi, brskala po zemlji in iskala vse vrste živali, sem se kasneje odločila za študij na Pedagoški fakulteti (smer biologija in gospodinjstvo). Tekom študija sem spoznala, da ni pomemben predmet, ki ga poučujem, ampak način, kako poučujem, saj želim, da bodo otroci v tem procesu sodelovanja odnesli največ, kar jim lahko ponudim. Svoj trud rada vložim v nove in zanimive pristope poučevanja, poleg pa tudi ustvarjanja in »igranja«, saj sem tudi sama mamica. Otroci so naše zlato in s pravim oblikovanjem lahko naredimo iz njih prave čudeže. Rada imam izzive, ki me popeljejo v nove dogodivščine. Brainobrain je zame izziv!Sara Pavlič, študentka pedagogike in andragogike.

Vse kar počnem, rada počnem sproščeno in kreativno. Slikanje, tek, gledanje filmov in serij, igranje odbojke in prebiranje dobre knjige so moji hobiji. Najraje pa se igram s svojim kužkom Vilijem in pijem zeleni čaj.

Ženejo me izzivi, radovednost in pri delu z otroki realiziranje njihovega celotnega potenciala. Realiziranje le-tega se prične v trenutku, ko na otroka gledamo kot na sposobno in kompetentno bitje. Le tako se lahko skupaj z njimi igramo in učimo v njihovem svetu.

  
Ana Kastrevc, študentka psihosocialne pomoči.
Prijatelji me opišejo kot nasmejano, sproščeno in vedno dobre volje. Zanima me veliko različnih področij, zato v prostem času pečem slaščice, animiram otroke na rojstnodnevnih zabavah, ustvarjam, še posebej pri srcu pa so mi potovanja s prijateljicami.
Delo z otroki me navdihuje že od nekdaj. Otroke vidim kot mala čudežna bitja, ki me vedno naučijo nekaj novega in spravijo v dobro voljo. Pri delu z otroki si prizadevam, da spoznam vsakega posebej. Na tak način spoznam, kaj si otrok želi, kaj rad počne, kaj mu gre res dobro. Nato je moj cilj pomagati otroku, da čim bolje razvije svoja močna področja in čim bolje uresniči svoje želje. Za vsakega otroka si namreč želim, da počne tisto, kar ga res osrečuje.

  

Urnik


 PonTorSreČetPet
14.30 - 16.30     
15.30- 17.30
 POLNOVPISUJEMO
LBOB 1
5, 6 let
POLNO 
17.30- 19.30
POLNO VPISUJEMO
REG 1
7+ let
 POLNO
18.00 - 20.00POLNO  POLNO