Opis centra

Krški Brainobrainovci se dobivamo v starem mestnem jedru Krškega. Otroci radi prihajajo na Brainobrain, ker vedo, da jih tam poleg velikega abakusa, ki ga naravnost obožujejo,  številnih miselnih izzivov in sproščenih trenerk čakajo še telovadba in veliko miselnih igric, ki jih pridno vključujemo v možganski trening. :) Radi računamo ob glasbi, delimo mnenja o življenjsko pomembnih stvareh, razvijamo optimističen pogled na svet, se lovimo s flash karticami, v gibanju igramo križce in krožce ... Sicer pa ... Pokukajte na našo External link opens in new tab or windowfacebook stran in poglejte, kako je pri nas lušno. 

 

Suzana Šoštarič, univerzitetni diplomirani ekonomist

Besede, ki me najbolj opišejo so komunikativnost, vedoželjnost, prijaznost in optimizem. V prostem času uživam v branju knjig, ki se nanašajo na osebno rast, moč misli, delovanje možganov, čuječnost…radost in veselje pa prav tako najdem v naravi, športu, druženju in živalih. Priznam, da me že od nekdaj spremljata dve močni strasti, ki pridejo na dan v različnih življenjskih priložnostih in sicer, na eni strani pomagati ljudem in na drugi strani učiti in predajati znanje. Vedno sem z veseljem priskočila na pomoč pri učenju matematike, pa tudi knjigovodstva. Spomnim se, da sem kot otrok neskončno uživala v igri »šole«, jaz sem bila učiteljica, moji učenci so bili sosedje, mlajši sorodniki in brat. V življenju si dovolim spreminjati obstoječe stvari in preizkušati nove. Tako je tudi Brainobrain vstopil v moje življenje. Brainobrain me je s svojim poslanstvom in cilji dobesedno očaral, saj v svojem konceptu zajema učenje na drugačen in zabaven način ter spreminjanje osebnosti. Vesela sem, da imam priložnost sodelovati v izobraževanju mladih nadebudnežev, ki so pripravljeni razvijati vse svoje mentalne sposobnosti in osebnost ter tako prispevati k lepšemu in boljšemu jutri.

 

Julija Zalokar- moja strokovna izobrazba je diplomiran ekonomist.
Kot oseba sem optimist, po duši pa radovednež, ki stremi k novim znanjem. Sem topla, sočutna in ljubeča mamica treh otrok, ki v prostem času uživa v naravi, z živalmi, bere knjige in uživa v kuhanju in pečenju. V družbi otrok se počutim kot prerojena, saj imajo v sebi toliko življenjske energije in te preproste radovednosti, da jim z veseljem berem knjige, se z njimi igram ter ustvarjam. Brainobrain mi je dal neko novo smernico v življenju, saj sem ga najprej spoznavala kot mama, sedaj pa tudi kot trenerka. Komaj čakam, da bom to pridobljeno znanje delila med otroke v našem centru.Urnik

Krško

 PonTorSreČet
16.00 - 18.00POLNOVPISUJEMO
LBOB 1
4 - 6 let

POLNOPOLNO
18.00 - 20.00
POLNOVPISUJEMO
REG 1
7 - 9 let

POLNO
 


Sevnica

 PonTorSreČet
15.30 - 17.30VPISUJEMO
REG 1
7 - 9 let

  VPISUJEMO
LBOB 1
4 - 6 let